2010. november 5., péntek

Milyen az én két évesem?

-Imádja Mickey Egeret, minden formában. Kedvenc meséje a Mickey Egér játszóháza és a Many Mester a tévében, könyvben pedig az AnnaPeti és a Bogyó és Babóca. Mostmár azt is engedi, hogy meséljek belőle, végighallgatja a történeteket.
-Iszonyú akaratos és dacos. A minap egy óráig tartott a hazafelé út, ami amúgy tíz perc, és minden bokornál lefeküdt a földre (ezt toporzékolás helyett csinálja), hogy ő nem jön tovább. Mire hazaértük tíz évvel voltam öregebb, és kihullott a fele hajam.
-Okos és irtó jó a memóriája. Ha egy történés érdekes, akkor azt még hetekig emlegeti, a legváratlanabb helyzetekben hozakodik elő velük Pl. Mit hallgatott meg a védőnéni?( A baba szívhangját). Mit láttunk a tropicariumban? (halacskákat). meg ilyenek. :)) Mostmár egész hosszan eljátszik magában, a duplójával, vagy az ikeás fa vonatsínekkel.
-Önálló. Egyedül eszik, azt sem engedi, hogy megfújjam neki az ételt, azt is megcsinálja magának. próbál egyedül öltözni, vetkőzni, és ha sikerül, megtapsoltatja magát. :)
-Imádja a csokit, főleg a Kinder tojást, meg a szörpikét. Azért bárkinek, bármikor, bárhol, bármennyi puszit hajlandó adni. :) De szerencsére azért az egészséges dolgokat is szereti, pl. a borsót, halat, és szinte minden gyümölcsöt, még a citromot is.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de ha lesz még valami, akkor leírom azt is.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

És ahogy fanyalog a citromhoz, az csúcs! :-)))