2010. február 18., csütörtök

Cidri

Ma megyek a csodadokihoz. Már nagyon be vagyok zsongva. Az ínyem és fogaim állapota még ma is romlott, úgyhogy egyfelől nagyon el vagyok keseredve, másfelől meg izgulok, hogy tud-e ez a doktornő segíteni nekem. Jaaaj, nagyon drukkoljon mindenki este hét körül! Vagy ahogy Anta mondaná: Cross fingers! :)

/Helyesbítés: Anta felhívta a figyelmem, hogy az Fingers crossed! Úgyhogy bocsi :)/

6 megjegyzés:

Anta írta...

Tamcsi!

Fingers crossed! (Sajnos így írják, én sem tudtam, és én is helytelenül használtam, aztán Peti angoltanárom szólt, hogy az fingers crossed, és nem cross fingers. Ami furi, mert én ugye felszólítanék, hogy "keresztezd az ujjakat", vagyis drukkolj, de itt inkább csak emlékezteted az embereket, hogy a te ujjaid keresztben, tegyenek ők is így. Vagy valami hasonló :)


Nagyon szorítok, hogy tudjanak neked segíteni, és meggyógyulj!!

Tamcsi írta...

Köszi! :) Az okosítást is, meg a drukkolást is! :)

Anta írta...

na mivoltmivoltmivolt????

Tamcsi írta...

Hát, gyógyítható a betegség, hál'Istennek nem fogínysorvadás. Fogágygyulladás, és egy baktérium okozza. A fogaim is rendbe hozhatóak, fogszabályzással. És annyira normális dokit találtam, nagyon kedves volt, és meg lehet oldani tb-re, úgyhogy nem kell 240 ezer forintot kicsengetnem, mert amúgy annyi lenne. Szóval végülis jó hírek. Hétfőn kezdődik a kezelés, több alkalmas lesz a dolog. Remélem tényleg rendbejön teljesen. :)
Ari vagy, hogy gondoltál rám :)

Anta írta...

júúúj, ez tényleg nagyon nagyon jó hír! Mármint, hogy gyógyítható és nem kerül pénzbe!! Örülök, és azért gondolom nagy kő esett le a szívetekről!

Tamcsi írta...

Hát persze, nagy kő esett le, bár azért azt sejtem, hogy nem túl kellemes beavatkozások várnak most rám. De ha ettől megoldódik a dolog, akkor kibírom. Kb. egy hónap múlva túl leszek rajta, remélem.
Köszi, hogy drukkoltál... :)