2010. október 26., kedd

Élményt ajándékba

Egyszer a Nők lapjában egy Lolával az élet cikkben D. Tóth Kriszta írta, hogy ők élményt szoktak ajándékozni Lolának a szülinapjára, mert az nyilván emlékezetesebb, mint egy ezredik játék. Mélyen egyetértek, hisz nálunk is elég nagy a család, és Lacus rengeteg játékot fog kapni. Ezért aztán úgy döntöttem, hogy idén mi is élményt adunk ajándékba, és ennek szellemében elvittük őt ma a Tropicariumba. Azt hiszem nem volt rossz döntés, nagyon tetszettek neki az állatok, különösen az esőerdős rész, ahol időközönként dörgött, villámlott és zuhogott. :)

2 megjegyzés:

natimama írta...

Jó ilyesmit olvasni!

Már kezdtem aggódni, hogy egyetlen ember van, aki így gondolkodik: élményt ajándékba minden alkalomra!
SáraAnya lovardába szervezte Sára egyik szülinapi buliját (november 23-án van a jeles nap!). Úgy szólt a meghívó, hogy sarazós ruha, gumi csizma viselete kötelező! Forró kakaót kaptak a vendégek kaláccsal. A kölkök imádták! Simogathatták az állatokat, lovagolhattak, ugrálhattak a széna boglya tetején, meg mittomén még miket csinálhattak!
Nem hiányolták a tortát. :o)))))
/Persze Napsugárlány kapott azért azt is. Tőlem! :o))))/

Tamcsi írta...

:) Igen, a lovarda is klassz ötlet. Szerintem főleg addig míg ilyen kicsike egy gyerek, és úgy sem igazán érti mi zajlik körülötte, emlékezetesebb valami klassz élmény. :)
Azért nálunk is lesz torta, három is, és mindet én sütöm! :)