2010. október 14., csütörtök

Amúgy

Tegnap voltunk 4D-s ultrahangon az Istenhegyi úton, és mindenkinek csak ajánlani tudom azt a helyet, és főleg az orvost Bátorfi Józsefet, mert nagyon alapos, nagyon kedves és közlékeny volt. (Tudom, itt most jogosan mondhatnánk, hogy ennyi pénzért ez már alap, de szerintem nem az, mert mikor Lackóval voltam 4D-n egy másik helyen, ott nem volt ennyire kedves az orvos).
Szóval meglestük a mi picikénket, akivel minden rendben, a méretei tökéletesek (358 gr, ha jól emlékszem), és nagyon cuki, végig aludt, meg még a kezét is az arca elé tette rendre, sok minden nem látszott belőle ezúttal sem. Viszont az orvos látta, hogy mi van a lába közt (meg Gábor is, csak én nem). Azt mondta még nem esküdne 100 %-ra, de azért nagyjából biztos benne, hogy.... Hehe, amíg nem tippeltek rendesen (eddig csak Anta tippelt, ugye), addig nem mondom meg. :)
Nagyon jó volt őt látni, és most már a mozgását is egyre határozottabban érzem. Nagyon furcsa, hogy hamarosan négyen leszünk, és bár nincs kétségem, hogy ugyanúgy szeretem majd őt is, mint Lackót, azért egyenlőre nehéz ezt elképzelni.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Áruld el azonnal!!! :-)))