2010. április 19., hétfő

Egy komplett mondat, és kaki a wc-be

Lehet, hogy a cím egy pettyet bizarr, de mivel jelentős fejlődési lépcső mindkettő, ezért nem bánom, hogy nem hangzik jól, akkor is nevén nevezem a dolgokat. Gyengébb idegzetű olvasók nyugodtan forduljanak el, mert a kaki-téma kifejtésre is kerül majd! :)

Kezdem a kevésbé kényessel, a teljes mondat történetével. :) Már említettem, hogy elkezdett két szavas mondatokat használni, úgy mint Papa pipázi, Zsuzsi hegedű, Apa ement. De a minap már sikerült egy olyan mondat is, amiben az alanyon és az állítmányon kívül egy tárgy is szerepelt. Így hangzott: Apa csiná hami. :) Azért ez már tényleg valami! :))

A kakival meg úgy volt, hogy tegnap anyósoméknál kb egy órán át mondogatta Lacusom, hogy kaki, kaki, egyszer ücsörögtünk is egy picit a wc-n, de csak nem sikerült. Aztán egyszer csak látom, hogy egész vörös a kis feje, annyira nyomja, úgyhogy szaladás a wc-hez, és bár egy pici már ment a pelusba, azért a másik, nagyobb része a wc-be sikerült. Amúgy ez már nem az első eset volt, mert már egyszer sikerült wc-be, és egyszer már bilibe is! :) Remélem nyáron leszokunk a pelusról! :)

Nagyfiú lett a drágám! :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratula! :-))) Lackó tényleg nagyon belelendült a dumálásba! :-)