2011. április 4., hétfő

Ez is lemaradt

Na és hogy milyen az én egy hónaposom? :)
-4300 gramm fölött van, 55 cm. (mikor megszületett: 3300 gr 52 cm)
-igazi csajszi. mert míg Lackó egy teljes hónapig, de lehet hogy még tovább is, végig üvöltötte a fürdetést-öltöztetést, addig Dorci szeret fürdeni és öltözködni az első perctől kezdve.
-zabagép. ha lehetne non-stop enne. délelőtt 3-4, délután 2 óránként eszik, éjjel viszont kibír 6 órát is.
-jó alvó. este 9-10 között eszik utoljára, aztán alszik 6-7 órát, majd újra eszik, de ezután már csak 3-4 órát bír ki. viszont többnyire gond nélkül alszik vissza éjjel. és emiatt különösen imádom. :)
-akaratos kis dög. :) nem igazán szeret csak úgy nézelődni, vagy alszik, vagy legszívesebben kézben ringatózna, és ha ez nem teljesül, akkor olyan cifrán tud óbégatni, hogy néha még levegőt se nagyon vesz.
-egyenlőre nem osztogatja a mosolyokat. bár már volt pár mosoly, azt nem mondanám, hogy egy kis mosoly album. :) bár szerintem még csak most kezd úgy igazán látni.
(Botond kérdésére a válaszom: ugyanúgy örültem a mosolyának, mint anno Lackóénak, csak valahogy hamarabb eljött ez a pillanat)
-cumizik. Lackó soha egyetlen percig sem cumizott.
-utál hason lenni, aludni is inkább oldalt szokott, csak nagyon kivételes helyzetekben alszik hason, ha előtte ájulás mélyen elalszik a mellkasomon, és úgy teszem le. (Laca szinte csak hason aludt az első 1-2 hónapban)
-erős. ügyesen tartja és emelgeti a fejét.
-és szép. vagyis gyönyörű. nekem a legszebb az egész világon. (persze csak a kislányok között... :)))

Nincsenek megjegyzések: