2010. március 24., szerda

Az van, hogy...

...itt a jó idő végre, és elképesztően klassz, hogy ezt a tavaszt Lackó már lábon köszönti, azaz ha kimegyünk a kertbe, tudok tenni-venni, míg ő szintén tesz-vesz, azaz pl. motorozik, vagy virágföldet lapátol ki a cserepekből. :)

...készen vagyunk a festéssel, szerintem májusban költözünk!!! :) Bár Gábor minden ötödik percben szidta az anyámat a festés miatt (minek kellettek ilyen színes falak, meg blablabla...persze neki is tetszik, csak ötször annyi volt vele a macera, mintha sima fehér falakat választottunk volna, pl. kb. háromszor fogyott el a festék és kellett újat venni, kurva drágán; meg sokkal jobban látszanak a hibák is, stb.), azért most hogy kész van, nem bánom már, hogy ilyen merészen választottam. Nagyon szép lett minden.

...Lackó egy tünemény, és minden nap arra gondolok, hogy ő a legjobb dolog az életemben, és még soha, soha nem hoztam olyan jó döntést, mint azt, hogy ő lett nekünk.

...True Blood lázban égünk Gáborral, minden este 2-3 részt fogyasztunk el belőle. Nagyon izgi, nagyon szórakoztató sorozat. Persze semmi mély, tartalmas dologra nem kell számítani, csak amolyan könnyed szórakozás.

...bár szégyenlem bevallani, megrekedtem a fogyózással. Egyszerűen nem megy a dolog. Se a torna, se az önmegtartóztatás az evésben. Minden nap elhatározom, hogy holnaptól megint belevágok, de nem megy. Pedig még legalább 10 kg-tól szeretnék megszabadulni a következő gyermekvállalás előtt. De a tavaszi fáradtság és letargia ledöntött a lábamról, és kikezdte a vasakaratomat (amivel amúgy sem rendelkeztem...). Azért még él bennem a remény, hogy történik valami csoda, és mégis sikerülni fog! :)

7 megjegyzés:

Anta írta...

Júúúj!!! Tamcsi!! Képeket!!! Azon nyomban a házról! Követeli az örjöngő tömeg (vagyis én:)))
mindjárt költöztök:DDDD
naggyon örülök nektek:)

trueblood. Most olvastam ki a 9. könyvet és nagyon addict!! 3 hét alatt végeztem a könyvekkel. Imádom sookie-t!! Hol tartotok?? Melyik résznél? Most jön ki az írónő a 10. könyvvel májusban, már alig várom!
A sorozatot is le akarom majd tölteni, csakhát ugye nincs netünk:(( remélem jövő héten már lesz!

Tamcsi írta...

Hát én már láttam a második évadot, de az elsőt nem. Úgyhogy Gáborral az elejéről kezdtük. Úgyhogy most az első évad közepénél járunk kb. Most ölték meg Sookie nagymamáját, és most jöttek össze Billel. A könyvet nem olvastam, de lehet, hogy ráveszem magam, ha ilyen jó :)

Képeket akkor szeretnék csinálni, ha már nagyjából rend van. De Lackó szobájáról sztem csinálok a hétvégén, mert az már szinte kész. :)

Anta írta...

Ha kell pdf-ben, angolul, akkor megadom a linket, ahonnan le lehet tölteni a könyveket.
Sztem nagyon egyszerűen érthető a szöveg, és nagyon magával ragadó a történet.
Filmen milyen? Nagyon horroros? Szted én bírnám? Könyvben nyilván nem durva, mert nincsenek olyan effektek, mint egy filmben lehetnek...
De nagyon kíváncsi vagyok, hogyan jelenítették meg sookie-t, Bill-t, Eric-et...

Várom a fotókat Lackó szobájáról!!

Tamcsi írta...

Hát, hol pornó, hol horror, vígjáték. Nem mondanám kimondottan rémisztőnek. Én utálom a horrort, de nekem még belefér. :)
Hát, inkább magyarul olvasnám, és inkább igazi könyvben. Úgy jobban szeretem, más a hangulata. :) Azért köszi! :)

Fotót meg ígérem készítek! :)

kimm írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
natimama írta...

Őrjöngő tömeg második tagja is jelentkezik, fotókért csápolva... :o)))))

Drága Tamcsi! Hogy tudd, nem vagy egyedül, elmesélem Neked, hogy nálam az első IGAZI fogyás tizenhárom év próbálkozás után következett be! Akkor már megvolt mind a két fiú... /azt pedig most inkább nem említem, hogy most sokkal többet kellene leadnom, mint akkoriban... :o(/

Biztos vagyok benne, hogy Nálad sikeresebb lesz a dolog!
Úgyhogy ne keseregj és ne add fel!!!
Ölellek! :o))))

Tamcsi írta...

Köszi natimama a biztatást! :)
A fénykép ügyön meg dolgozni fogok, ígérem! :)