2010. május 13., csütörtök

Rövid hírek

Na, megint csak címszavakban jövök, mert ezer a dolgom, de azért pár infót csepegtetek. :)
Jól vagyunk, a lakás napról- napra szépül, ahogy minden nap megtalálja valami a helyét, kiürül egy doboz, felkerül egy kép a falra. Lépésről-lépésre otthon lesz belőle. Sajnos nem tudtam még képeket csinálni, mert elromlott a fényképezőgépünk, de alkalom adtán Gábor telcsijével csinálok pár képet.
Lackó is jól van, az éjszakákat a szobájában alussza végig, már amikor épp nem nyűglődik a fogacskák miatt. Mert bizony abból most épp kettő is jön, ráadásul két rágó. Naphosszat rosszalkodik, igazi kisfiú. :) Nagyon akaratos, sokszor az agyamra megy a hisztirohamokkal. De amúgy imádom, nagyon tud hízelegni is, és nagyon okos. Nagyon szépen beszél, három szavas mondatokat használ, felismerhetően énekel két- három dalt, és csak wc-be kakil már hetek óta. Rudi mellett most két új kedvenc alvóscimborája is lett, Dezső és Benő, a két mackó.
Az én kedélyállapotom is sokat javult, jól érzem magam itt, és nagyon élvezem a lakberendezést, ötletelést, hogy mit hova rakjak, hogyan legyen még szebb, és otthonosabb ez a kis lakás.
Szóval most minden nagyon happy. :)

Nincsenek megjegyzések: