2011. november 6., vasárnap

Nyolc hónapos a Dudó

Elképesztő, hogy hogy telnek a hónapok, eszméletlenül szalad az idő!
Hogy a jóval kezdjem, rengeteget ügyesedett a lány. :) Tud ülni. Ami nagy szó, mert egy hónapja még úgy dőlt el, mint a krumplis zsák, már meg is kérdeztem a védőnőt, hogy nem kell-e valami fejlesztő torna, vagy fityfiritty, ő meg mondta, hogy á, majd meglátom, hogy pikkpakk behozza, de amúgy nincs is igazán elmaradva. Erre két nap múlva, szinte minden előzmény nélkül felült magától, és azóta egyre-egyre ügyesebb. :) Sikerült a négy-kézláb is, nagyon ügyesen billeg előre hátra. :) Kúszik is, bár főleg hátra, de azért amit kinéz magának azt eléri valamilyen módszerrel.
Gagyog, kiabál: Tejtejetej, ez a kedvence... :)
Eszméletlen csaj. Hisztizni úgy tud, hogy ihaj, már előre látom, hogy hogy tudja majd játszani a sértett királylányt, ha a Lackó piszkálja...Abban meg nem lesz hiba, mert már most is piszkálja rendesen. :)
Zabagép. Napközben a következő a menetrend: reggelire tápszarszer, tízóraira (10 körül) gyümölcs+keksz kombó (banán, alma, körte, szilva, meggy, sütőtök), ebédre (egy óra körül) főzelék (répa, krumpli, tök, sütőtök, cékla, spenót, sóska, és minden másnap husi), uzsira tápszer vagy gyümi és keksz, kora vacsira tejpép, este lefekvésnél tápszer. ÉÉéééés, éjjel kb. 3-4 óránként tápszer. Igen, még mindig minimum kétszer, de van hogy háromszor kelünk. Ha valaki azt mondja nekem egy évvel ezelőtt, hogy 8 hónapos korában még azért imádkozom majd, hogy legalább csak egyszer keljen fel, kinevetem, és elküldöm a fenébe, hogy mást riogasson, az én gyerekem tutira jól alszik majd, lám Lackó is mintababa volt. Na ja, Lackó igen, Dudus viszont nehéz eset, a pocakja is még mindig sokszor fáj, rengeteget kakil, naponta 3-4 szer is...(mondtam már a Gábornak, hogy menjen pelenkagyárba dolgozni). Mellette nagyjából semmit nem lehet csinálni, mert igényli/igényelné a szoros közelséget (értsd: le se lehet tenni).

De persze azért imádom, csak már szívesen aludnék egy normálisat :)

(Foga még mindig nincs, és nem is látom, hogy jönne.)

Nincsenek megjegyzések: