2011. október 4., kedd

Hét hónapos szarmadzag

Hát most komolyan az.
Napközben nem hajlandó aludni. Szinte semmit. Tegnap 2* fél óra volt, ma se sokkal több. Este meg képes egy teljes órán át is balhézni, csak aludni ne kelljen. Van olyan, hogy már a szemét sem tudja kinyitni, de azért sem adja meg magát, aludjanak a holtak, ő bizony nem fog, akkor sem.
Az egyetlen pozitívum amit el tudok róla mondani, hogy mostanában legalább éjjel nem balhézik. Annyira. De azért egyszer vagy kétszer felkel enni, az nem maradhat ki. :) (Jó azért nyilván nem ez az egyetlen pozitívum. Imádnivaló a kis büdös, mindenki egy pillanat alatt elolvad tőle. Mostanában kezdett kiabálni, meg gagyarászni, és ha az ember cuppant neki, akkor ő visszacuppant. Hihhetetlen cuki! :))
Pár napja megint egész jól eszik, igyekszik pótolni a betegség alatt kimaradt mennyiségeket is. :) Amúgy főleg az édes ízeket szereti, más nagyon szóba se jöhet. Nagy kedvence a banán, csak szegénykém bogyózik tőle, mint a nyulak, ma is annyira nehezen tudott kakilni, hogy már komolyan nagyon sajnáltam, önkívületi állapotban zokogott. :(
Foga még mindig nincs, talán már sose nem is lesz :))
Mozgásában sincs semmi nagy változás, próbálja magát kinyomni, de nem nagyon megy egyenlőre.
Más most nem nagyon jut eszembe a kisasszonyról. :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én Szarzsáknak hívom az enyémet. :DDD